keskiviikko 24. lokakuuta 2012

"...ja laulelmat lempeesti lehdoissa soi..."

JOULU TULEE TAAS!

Hehhe, oli pakko vähän fiilistellä :D 
Niin, jouluun siis ei todellakaan ole pitkä aika (eikä uusimpaan Twilightiin!!), enää 61 pv (23 pv!)
niin sieltä se jo taas tulee, vaikka se vasta olikin :)

Joka vuosi alkaa sama rumpa ja stressi; 
missä vietetään,
 kenen kanssa,
 mitä tehdään,
 kelle lahjaksi, 
mitä lahjaksi,
 mistä varat, 
mitä syödään, 
ketä kutsutaan,
 miten keritään,
 mitä tehdään, 
mitä nyt?

Mutta silti sitä niin hartaasti odottaa koko vuoden, ja on se kyllä vuoden parasta aikaa.
Itse rupesin joulufiilistelemään ihan yhtäkkiä, kun katselin muiden blogeja ja näin kuvia kynttilöistä ja sitten tuli niin joulufiilis. Itseasiassa fiilis alkoi jo muutamaa iltaa aikasemmin, kun laitoin äidiltä äskettäin saamiini punasiin lyhtyihin tuikkuja palamaan parvekkeelle, ja näky oli mitä jouluisin!

Fiilistelyn (fiilis sana tuli varmaan jo 41279 kertaa..? Eli on aika fiilis.) lomassa aloin surffailla eri sivuilla ja katsella joulujuttuja, ja päätin jakaa ne teidän kanssa.

Tämän joulun ehdottomat ykköset, mitkä viimein haluan saada ovat valkoinen joulukuusi ja valkoinen joulutähti. Tänään viimein sain miehenkin suostuteltua siihen että meille tulee tänä vuonna valkoinen joulukuusi. Se onnistui niin että googlailin kaikki satumaisia kuvia koristelluista kuusista ja täytin miehen pään niillä. Liekö tykännyt kuvista vai suostui vain siksi että lopetan :D


Kuva NetAnttila

Kyllä se vaan on niin tyrmäävä jopa ilman koristeita!

***

Ja tietenkin jouluun kuuluu KAUHISTUTTAVA määrä kynttilöitä, niitä pitää olla, pilvin pimein, oikein liekkimeri! Katselinkin nopeasti joitain kynttilöitä, ja kaikista ihanimmat tähän mennessä mitä löysin olivat Anttilan sivuilla. 

 Siellä oli näiden hauskojen ja jouluisten must have-kynttilöiden lisäksi kaikenmaailman ihania kimalle/nauha/koriste/kuvio/teksti kynttilöitä, mitkä kyllä kaikki olisi meille tervetulleita! Ehkei nyt sentään..

Me harvemmin olemme kotona jouluaattona, yleensä menemme jomman kumman vanhemmille tai jonnekin muualle, kuten viime vuonna olimme porukalla siskollani, mutta loppuillasta, kun jouluaatto rauhoittuu, pikku V:kin jo nukkuu, on niin ihana ajatus tällaisesta kynttilärykelmästä, ihan hiljaista, ehkä jokin kaunis joululaulu hiljakseen taustalla, ja lämmin glögi ja villasukat, se kruunaisi koko päivän !


***

En ole oikeen koskaan välittänyt "perinteisistä joulukoristeista", tai no kyllä suurin osa on ihania, mutta en koskaan ole tykännyt esim. joulupukki koristeista, verhoista missä on joulupukkeja/poroja/tonttuja yms. mistään missä on jokin tällainen kuva, tiedättekö mitä tarkoitan? Mutta silti tein historiaa ja Elloksen jouluverhoja katsellessa kaikista eniten miellyttivät allaolevat verhot, joissa on tattaraa, joulupukin kuva!
Ehkä tänä vuonna poikkeus ja pukki saa tulla verhoihin..***

Oikeastaan mitään muuta sen isompaa ostettavaa ei täksi jouluksi tule, vaikka tämä on vasta eka "oma" joulu, ihan omassa kodissa, niin silti tuli viime vuonna hamstrattua sen verran kaikkea että on kyllä pöytäliinaa, vilttiä, tyynyä sun muuta joulukoristetta...
Ainiin, tänä vuonna kokeillaan TAAS "piparkakkutalon" tekoa. :)

***

Taidanpa lämmittää kupin glögiä ja kuunnella Sylvian joululaulua näin lokakuun iltapäivän kunniaksi

-V-


(Kuvat: Ellos, Netanttila ja Wallpapersonnet.com)


1 kommentti:

  1. Kynttilät kyllä tekee tunnelman! Mekin lähdetään aina sukulaisiin jouluksi, omaa joulua ei ole vielä tullut järjestettyä. Sen takia en ole liiemmin kotia koristellut, kun ei olla niitä "oikeaan aikaan" katselemassa. :D Mutta jospa tänä vuonna hankkisi kuusen jo tarpeeksi aikaisin, että ehtisi sitä ihastelemaan! :)

    VastaaPoista