perjantai 26. lokakuuta 2012

JulstämningNo nytpä minäkin sitten sorruin aloittamaan "joulunvieton" jo nyt, kun se ensilumikin sieltä paukahti.. Se vaan toi niin rauhallisen ja kauniin mielen.

***


Päätin tänään illalla ruveta remaamaan, ja tehdä mökillä olevalle miehelle kotiintulo yllätyksen ja vaihdion olkkarin järjestystä totaalisesti. Otin nyt vain yhden ja ainoan kuvan josta hivenen näkyy jotain. Enempää en kuvaillut, koska kello on puoli kaksitoista yöllä ja siivo on vielä hirmuinen.. kuten kuvassa näkyy mm. yksi matto lojuu lattialla =D Mutta siis, "kokokorkeuksinen"-kirjahylly tuntui olevan liikaa ja olkkarista tuli hirveän ahdas ja täyden oloinen, joten se lähti olohuoneesta kokonaan, sen kohtalo paljastuu myöhemmin. Molemmat tv-tasot laitoin vierekkäin ikkunan alle, sohva "kohdallani" mistä kuvaan ikkunaa. 

Lumen ja valkeuden huumassa oli pakko tuhlata prismassa ja ostin tämän vuoden ensimäiset jouluvalot, nimittäin Siriuksen Emily-nimiset LED jouluvalot, sydänkuosissa. ja laittelin vähän joulua. 
Kuvasta ei hiirrveästi mitenkään näy tuo sydänkuosi, joten parempaa kuvaa valoista näet Netanttilan sivuilta tästä linkistä ! :)

***

Makkari alkoi myös kyllästyttää, tai se on kyllästyttänyt jo jonkun aikaa, ja aloitinkin muutos projektin tänään itseasiassa sieltä.
Makkarin vanhaa ulkomuotoa voi katsastaa täältä!
 Ja tällainen tuli lopputulokseksi:


Sänky siis siirtyi vastakkaiselle seinälle, verhot, tyynyt ja päiväpeitto meni vaihtoon, matto lähti kokonaan, eikä lattia mielestäni mattoa kaipaakaan, vaikka tietenkin semmoinen pörröinen pehmeä nukkamatto olisi todella tervetullut.. :)

Ja kirjahyllyn yläosan kohtalo oli siis tattaraaaaa:
TÄMÄ!

Salaman kanssa

Ilman salamaa

***

Lumi vaan toi niin mahtavan fiiliksen, että glögiä on kulunut tänään kolme kertaa enemmän kuin viime päivinä yleensä, joutuu koko ajan ostamaan lisää.. :D Kynttilöitäkin hamstrasin kaupoista ja polttelen niitä jopa keskellä päivää, tänään tosin maltoin odottaa ja sytytin ne vasta illalla..Parvekkeella on jotenkin niiin ihana istua kun katselee 
kuuman glögin höyryä kylmässä, näiden loisteessa !


***

Hyvää joulun syyhyilyä!
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti