sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

DREAMTänään on ollut niin tapahtuma rikas päivä että! Aamulla lähdettiin kiertelemään suurta krääsäkauppaa parinkymmenen kilometrin päähän, siitä sitten taas kilometrejä minun kummieni mökille kahville ja siitä mummolaan, lapsen myötä nykyiseen isomummolaan grillaamaan ja viettämään päivää. Illasta sain idean käydä viimein raiaamassa minulle luvattu ruskea pinnatuoli ullakolta. Sitten reippaana tyttönä sen hioin ja maalasin ja jätin vielä kuivumaan, huomenna sen saa omaan kotiin! Viimein! 

Tuli sitten ostettuakin jotain kauan himoittua, yläkuva antoikin jo osviittaa. Nimittäin tekstillinen sisustustarra! Ensimäinen meidän kodissa, toinen tarra on tulossa postissa kovaa vauhtia, eli sen saapumista odotellessa. 
En millään löytänyt tarralle mitään paikkaa mihin laittaa, kun jokaisessa fiksussa seinässä on TAPETTI! Lastenhuone on ainoa tapetoimaton, mutta sinne en sitä halunut, joten teksti päätyi tattadaa,,
eteisen kaappien oviin.
Huomasin myös tarjouksen, jonka mukaan ostaessa yhden Gladen One Touchin, sai kaupanpäälle mukaan kolme kaakelitarraa. Mutta ei meillä ollutkaan yhtäkään valkoista saatika tuon kokista kaakelia.. Joten länttäsin ne keittiön kaapin sivuun.


Nauttikaa auringosta, vielä kun se näkyy! ;)
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti