tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kriisiä

Tiedän että rikoin lupauksen vähintään jokatoinenpäväisestä bloggaukesta. Pahoitteluni. Mutta parempiin asiohin;
Kevät on viiimeinkin tulossa! Näkymät noin kuukausi taaksepäin olevassa postauksessa on kadonneet, ainakin melkein! On tullut bongattua jo leskenlehtiä, valko sekä SINI vuokkoja ja sitruunaperhosia! Ja tietenkin iki-ihana aurinko :) vaikka tänään olikin sateinen päivä, saa luontoäiti sen ehkä anteeksi niiden kahden lämpöisen päivän takia, ja etenkin jos lämpö palaa pian. Minä hullu kun eilen puin vielä toppatakin päälle, eipä mennyt kauaa kun se lähti niskasta.. 


Meillä on olkkarissa sellainen ongelma kun hullunmyllysikinsokin tv-kalusteet:

Meillä siis kirjahyllyjen väli näyttää tällä hetkellä tältä. Johtoja pitkin sseinää, tavaroita sikin sokin kun siinä rako mihin niitä työntää ja muutenkin niin ei-silmää-miellyttävä nurkkaus. Ollaankin miehen kanssa katseltu IKEAN, jyskin, maskun ja muiden mahdollisten kalustekauppojen tarjontaa, jos löytyisi jokin valkoinen suht koht edullinen, (mieluiten alle 200 e) noin 140 cm leveä ja melkein yhtä korkea ihan mikä vain kivan näköinen senkki, lipasto yms. jossa olisi takalevy jonka taakse piiloon johdot jäisivät, mutta ei ole vielä löytynyt :/ kivoja löytyi, mutta olivat liian matalia. 
Mietin välikköön myös jyskin maui penkkiä, mutta sekin liian matala.. Se oli kyllä tosi kiva, voisin sen halajata vaikka makkariin, eikä esitteessä ollut paha hintakaan, 80 e. Taitaa vain tarjous mennä jo ennenkuin meillä varaa..


Loppukevennykseksi väärinpäinkuva todistetta siitä miten viherpeukalo neiti V on. Tulppaanit säilyi hengissä jopa kaksi päivää! 


On se mun mieskin aika viherpeukalo, saanko esitellä, rakkaudella kasvatetut ruohosipulit:


Hyvää keväänalkua ja toivotaan että se aurinko paistaa! :)

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti