keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Vihdoinkin oma netti!

Nyt se tapahtui! Meidän oma netti alkoi viimein toimia kovan taistelun ja kädenväännön kautta! Joten, bloggailu hiljaisuus loppuu tähän. Edellisestä postauksestakin on jo näköjään yli viikko.. hui. Mutta nyt yritän bloggailla ainakin joka toinen päivä :) Jos vain materiaalia riittää.. 
Jatkan aihetta nyt sisustuskuvahaasteella, ja vieläkin junnataan toisessa viikossa vaikka pitäisi varmaan olla jo koko haaste tehtynä..


Tällä kertaa vuorossa valaisin, joka onkin vähän sivusta aihetta haettu. Kyseessä ei ole lamppu, mutta jonkinlainen valaisin silti, nimittäin lyhty jonka pelastin mummolasta. Se on vielä vähän huonossa kunnossa, likainen, pölyinen ja ruosteinen ja toimittaa virkaansa vielä parvekkeella. Mutta ideana on maalata tämä JOSKUS ja myös vähän putsailla ja sijoittaa makuuhuoneeseen yhdessä toisen samantapaisen mustan lyhdyn kanssa, josta en nyt napannut kuvaa :/


Ja ihanaa että kevät saapuu viimein! Vaikka välillä onkin tullut taas takatalvi päiväksi pariksi, mutta ei onneksi pysyvästi. Rullaluistelu kaudenkin olen aloittanut! Ja yrittänyt käydä rullailemassa joka päivä jos vaan aika ja sää sallii. Hyvää kevään alkua kaikille muillekkin, ja toivotaan että se kesä tulee pian! :)

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti