tiistai 1. toukokuuta 2012

Tahtoo..!

Ompahan tullut taas haaveiltua, ja oli pakko tulla jakamaan se! Näin uutta rakkauttani ensimäisen kerran All You Need Is White- blogissa, ja huomasin miten kivan näköisiä on, mutten sen koommin jäänyt kuolaamaan sitä. Sitten aloin nähdä sitä em. blogissa enemmän ja muutenkin se (kohtalo?) pomppi silmien eteen koko ajan, ja nythän se iski, että niitä on pakko saada. Kokoelman täyttö tulee olemaan hidasta ja kärsivällisyyttä kaipaavaa, mutta hitaasti hyvä tulee. Että mikäkö se on? Jos jo lunttaist eteenpäin postausta ja kurkkasit kuvaa, ei ole vaikea enää arvata, nimittäin Villeroy & Bochin New Wave astiat!


sz-wholesale.com

Astiat ovat TOOSI kalliita meidän budjettiin nähden, mutta vaikka kerran kuukaudessa yksi astia niin kyllähän se joskus lopussa olisi. Tulee ainakin pitkäaikainen harrastus, ja hei, onhan koko elämä aikaa! Ja tyytyväinen olen kun saan hankittua 3 x mukit, asetit, syvät ja matalat lautaset. Miiiksei tietysti enemmänkin.. Ensimäisenä kumminkin ajattelin sopivan rahareiän sattuessa hankkia Hobby Hallista 6 osaisen kahviastiaston, johon kuuluu 2x mukit, asetit ja lusikat hintaan 69 e. Tai ehkä isäpappa on ihana ja muistaa mua yhdistetyllä syntymäpäivä ja joululahjalla.. 

TAIKKA..
Tietääkö kukaan jotain astiastoa, joka olisi lähes samantyylinen ulkonäöltään/toteutukseltaan mutta halvempi? Koska merkillähän ei ole minulle yhtikäs mitään väliä, vaan tällä ulkonäöllä.. Nam!

-V-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti