torstai 26. huhtikuuta 2012

Viimeinkin

Tulipa kyllä eilisen lämmön ja pakahtumiskuuman jälkeen niin masentava mieli kun aamulla ikkunasta ulos katsoi. En tiedä miten muualla päin suomea, mutta täällä hämeessä on ihan harmaata. Ankeutta lisää vastapäisen talon remontointivaihe, jossa seinät ovat harmaat ja pressuja heiluu syystuuleen verrattavassa puuskassa vähintään aavemaisesti. Onneksi kävin eilen taas rullailemassa, kun ilma salli :) Eikä ole vielä kertaakaan tulleet edes paikat kipeiksi! Johtuuko matkan pituude(n puuttumisesta)sta..

Kuitenkin, päätin tänään viimein käydä tuumasta toimeen ja huputtaa meidän keittiön tuolit. Tältä siis näyttävät tällä hetkellä:


Kunhan mies pääsee töistä niin mennään ostamaan jostain valkoinen (tai ehkäpä joku muu kiva sävy) rulla kangasta, ja eikun tuumasta toimeen. Saapa nähdä saanko toteuttaa postauksen "Kun luulet olevasi askartelun #1" vol. kakkosen. Jälkeen kuvia sitten kun homma valmista! :)


Löysin myös Sisustus ja Sepustus- blogista kivan asetelman eteisestä, jossa oli peili ja sen alla pari hyllyä. Päätin toteuttaa tuon meillekin käyttämällä tätä peiliä, (valkoisen maalipinnan jälkeen) ja seuraavalla Ikea reissulla napata pari valkoista lackia sen alle olkkarin tyhjälle tarvitsen-jotain-seinälle. 

Harmaata päivän jatkoa! 
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti