perjantai 24. toukokuuta 2013

*Nimeämätön otsikko kun ei runosuoni nyt vaan pelaa*


Tadaa! Tällainen kakku kehkeytyi Toukokuun ekalla viikonlopulla ja pääsi pikkuveli juhlistamaan 18-vuotis synttäreitään! Tämä kakku ei ole halkaisijaltaan kuin ehkä 12 cm, mutta kerroksia tuli ainakin 8! :D Ja jäi siitä puolet syömättäkin.. 
Välissä oli vain perus kermavaahtohillobanaani sekoitusta ja päällinen on voikreemiä, josta piti ensiksi tulla samat värit kuin joskus postaamaani Sweetapolitan kakkuun, mutta tilaamissani väreissä sininen oli liian tumma, joten siitä ei saanut niin kirkasta.  Sitten päädyttiinkin tähän "poikamaiseen" väriskaalaan.

***Sain viimein lisää järkättyä lisää tilaa olkkariin kun kävin leffat läpi ja asettelin ne uusille paikoilleen, toisinsanoen ängin ne kahteen pieneen laatikkoon ja kaikki lastenelokuvat + Audrey Hepburn kokoelma pääsivät parvekkeen oven viereen hyllylle. Näin saatiin kaksi isoa laatikkoa tyhjäksi :)

Sain eilen hirveän inspiraation yhdestä vielä mainitsemattomasta väristä ja kävin läpi nettikauppojen ihmeellistä maailmaa. Mutta ei, en löytänyt melkein mitään haluamassani värissä, vaikka oletin sen olevan todella suosittu. Maalivärin seinään löysin juuri täydellisen! :D Se tosin taitaa jäädä vain haaveeksi.. Mutta kyllä niitä vielä jostain päästään repäsemään! Siihen asti en vielä paljasta mikä väri on kyseessä ;) 

***


Viherpeukalo sarallakin kukoistaa, herneet ovat vieläkin elossa. Niin ovat kyllä keittiön basilikatkin. Herneet oli pakko kuvata siksi että voin jakaa mahtavan älynväläykseni tukikepeistä. Eli jos joku ei vielä tajunnut, on herneet tuettu paksuilla sukkapuikoilla ja villalangalla :D Kyllä ne siihen asti kelpaa kun pitää ruveta virittelemään naruja katosta.

*** 

Viimeinkin se kesä tuli! Joten loppukevennykseksi ihanat kesäterkut meidän pikku V:ltä!


-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti