torstai 2. toukokuuta 2013

Merirosvoja viherpedillä


Hii! Oli pakko jakaa myös teille meidän vapputunnelmia tiistailta. Pikku V oli nimittäin pukeutunut (tai siis äiti puki.. ja aiheutti traumat lapselle :D ) Jack Sparrowksi ja oli tosiaan koko illan paras pukeutuja <3 suloisin ainakin!  Tässä kuvaus vaiheessa tosin parta ja viikset oli jo vähän lähteneet nuoleskelun ja räänvalunnan takia. Ei hätää, en ole sentään mennyt millään permanenttitussilla piirtelemään lapsukaisen naamaan, vaan ihan harmittomalla elintarvikekynällä.


***
Postauksen oikea aihe oli esitellä teille mahtavaa edistystäni viherpeukalona! Ne kasvaa! Ne elää! (hmm, taisin kerran kastella näitä itse, muuten mies on kastellut ne joka päivä, enhä minä muista :D mutta minä ne istutin ;) )

Yllätys yllätys, basilikaa!

Tämän sisällöstä ei oikeasti ole mitään hajua, kahta eri lajia siinä on. Istutin nämä pikku V:n kanssa tyttökerhossa, heitin vain jotain siemeniä ja oottelin kasvua. Osaako joku kertoa mitä näissä mahtaa olla? :D

Loppukevennykseksi iihanan ihanat blingbling härpäke tuikkukipot jotka bongasin läheisestä halpahallista vain hintaan 2,50 e. Ihanat! En ole koskaan ennen oikein vain tuikkukipoista välittänyt, mutta nyt Ne Oikeat tuli vastaan!


-V-

1 kommentti:

  1. Vautsi! Mulla vielä siemenet pussissa..siis basilikan.. ja aika monta muutakin :)) Ihana Jack sparrou :))

    VastaaPoista