tiistai 25. kesäkuuta 2013

Hiljaisuus rikkoutuu

On ollut vähän hiljaista, olen ollut etsimässä itseäni. Kaikki on tyssännyt.

Ei siis mitenkään dramaattisesti, itseni etsimisellä tarkoitan että olen mietiskellyt että millaisen kodin mä nyt oikeasti haluan. Toisaalta kallistun pelkistettyyn valkoiseen ripauksella kromia ja lasia ja kaikkea hienoa bling blingiä, mutta suurimman osan ajasta olen halunnut oikein mummolanmaisen, vanhan näköisen maalaisromanttisen kodin, ja kyllä se nyt on mun suunta mihin alan kotiamme työntää, vielä tosin heikoin tuloksin pienen budjetin, nirsouden ja pihiyden takia :DYritin nyt vähäisen, tässä meidän lipastojen päällys, joka nyt on vieläkin enemmän kyllä blingbling ja moderni kuin maalainen.. Ainoa siihen viittaava asia on tuo joulusydän :D


Sain muuten mieheltä synttärilahjaksi uuden kameran, niin piti jakaa teillekin tällainen "taideotos"!


MAUI penkin siirsin tuonne telkkarin viereen, niin saa vähän tästä reunasta olohuonetta vähän avaruutta pois. Tylsäksi ja tyhjäksi sitten jäikin ikkunaseinä, jossa nököttää vain se valkoinen pinnatuoli ja äskettäin maalaamani kukkapöytä: Maalasin sen kromispraylla, tuli siitä ihan kivan näköinen, kaipaa tosin vielä uuden kerroksen maalia, ja olisi ehkä pitänyt laittaa valkoinen pohjaksi niin olisi tullut vähän parempi lopputulos, mutta näillä mennään! Kivempi tuo kuin joukkoon-kuulumaton-ruskea.

***
Sohvan luukkia yritin vähän saada romanttisempaan päin, mutta koska mummolamaiset tyynynpäälliset roikkuu emännän virtapiikkiä odottamassa pyykkikorissa, ei lopputuloksesta tullut kovin hääppöinen. Ainoa siihen suntaan viittaava on jo edesmenneen isoäitini virkkaama ihana, mutta ihoa vasten köllötellessä ah niin kamalan tuntuinen peitto.***

No mutta, odotellaan perjantaihin kun saan muutaman tunnin vapaata ja aion lähteä ilman minkään laista pihiyttä tuhlaamaan taannoin "löytämääni" ihanaan putiikkiin, jonka olemassa olon olen kyllä tiennyt, mutta en tiennyt että MILLAINEN putiikki se on, se on ihana!

Siellä voisi pyöriä tunti tolkulla, kaikkea kaunista, suloista ja söpöä tavaraa kaikkialla. Putiikissa on myynnissä mm. Green Gaten ja PiP Studion tavaraa ja voi että! Pieni kahvilakin siinä samassa, niin ihana ja kodikas!

Joten palaillaan viikonloppuna ;)

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti