lauantai 30. kesäkuuta 2012

Uutta ilmettä


Elikkäs, sain inspiraation suunnitella vähän uudenlaiseksi meidän makuuhuonetta. Ideat eivät ole mitään hirveän radikaaleja, sillä ajattelin vain että tapetti ikkunaseinälle riittää. 
Ajatuksena oli jotain tummaa/mustaa jossa olisi kontrastina jotain muuta väriä/kuviota ja tutkailinkin RTV:n sivuja ja löysin muutaman potentiaalisen vaihtoehdon:Yllä tapetit vasemmalta oikealle 61015-06 Fantasia kuoseista, CAT203 Catwalk kuoseista sekä Mariehamn 1514 Mariehamn kuoseista. Nämä olivat ykkösvaihtoehdot ja eniten tällä hetkellä miellyttää ensimäinen kuosi, mutta on hyvin suurella vaakalaudalla myös keskimäisen kanssa. Saas nähdä sitten :) 
Lisäksi olivat ihan kivoina vaihtoehtoina nämä 51004-06 Melissa kuoseista ja 763430 Patricia kuoseista, mutta näistä kallistuu enemmän oikean puolimmaiseen.
Kaikki muut olivat Stabilit-tapetteja, ainoastaan tuo Melissan kuosi oli perinteinen. 

Toisaalta mietin myös koko seinien tapetoimista, mutta siitä tulisi taas enemmän hommaa, nimittäin ovelta lähtevässä seinässä on tapetti ja muutenkin huoneesta tulisi vähän liian synkkä.

Pitäisi varmaan katsoa jotain vähän lapsekkaampia/pastellisävyisempiä tapetteja pikku V:llekin, täälläkun on joka paikassa vähän kulahtaneet tapetit, muutenkin olisi paljon nikkaroitavaa esim;

- listat paikoilleen
- pistorasioiden ympärille listat
- tapetointi
- vaatekaappien ovien maalaus/vaihto

Mutta kaikki sitten aikanaan :)
Tällä kertaa ei enempää.
(Ai niin, osaisiko joku sanoa minkälaisia hintaluokkia näillä tapeteilla olisi? En löytänyt/jaksanut etsiä RTV:n sivuilta..)

-V-

Tapetti kuvat rtv.fi2 kommenttia:

  1. Ite tykkäisin..vaikea valinta .. catwalk tapetista..paitsi että mun valintoihin yleensä vaikuttaa punainen hintalappu :) Vaihtoehtoja on kiva katsella ja inspiroitua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täällä sama juttu.. että tapetin lopullisen valinnan suurin tekijä on kyllä se hinta. :D

      Poista