tiistai 12. kesäkuuta 2012

Sex and the City


Iltamia! Tai paremminkin yötä. Tällainen vähän turhispostaus, jota käytän hyväki vaivihkaa postauksen jatkamiseen. Enää kaksi juttua tämän jälkeen! 


Eli vuorossa kattaus, vaikkei se kuvassa ihan siltä näytäkään :D Alunperin muistin että haasteessa on pöytäaihe jäljellä, mutta olinkin tehnyt sen juuri viimeksi. Haha :D Joten, kuvassa sattui olemaan tarjolla pikku V:n maissinaksuja joten, pöytä on katettu! ;)
Samalla kuvalla näytän lackien uuden asettelun, joka vie aika paljon tilaa, mutta näyttää kivalta. 

***


Tein pitkästä aikaa itselleni lakkauksen, ja harmittaa niin kun joutuu ottamaan kuvat kännykällä, niin ei näy todellisuus :/ No, tässä kuvassa ehkä parempikin, niin ei näy suttuisuus :D Ja lakkauksen laadusta kyllä huomaa että on taidot vähän ruosteessa..

***
Interiorz.com
Ja loppuun tällaiset pakolliset hehkutukset! Täytän siis vajaan kuukauden päästä vuosia ja pyöreitä, ja sain tänään tietää syntymäpäivä lahjani. Olen ihaillut kyseistä esinettä piiitkän aikaa siskoni kodissa, sitten kuulin että hän on luopumassa siitä, ryntäsin, mutta se oli jo myyty toisaalle :( Nyt sitä ei sitten oltukaan myyty, vaan saan sen syntymäpäivälahjaksi! Voi että! Ja kyseessä on, dattaraa, Marimekon Kaivo kankaasta tehty aaaiiiivvvaaan ihana taulu! Ja kuvanmukaisesti ruskean värisenä :)

Kinuskikissa
Ja oli niin pakko vielä kerran laittaa kuva tästä kakusta! On sekin niiiiin syötävän näköinen ja minulla on kovat odotukset oman kakun lopputuloksesta, jotka järjellä ajateltuna ovat ehkä vähän suurehkot.. :D Mutta, sen näkee sitten :) Jonkin moiset juhlat/illanvieton ajattelin järjestää, kun kumminkin kymppejä tulee täyteen ja muutenkin olisi pitkästä aikaa hyvä syy viettää hyvä ilta porukalla :)

Nyt viimeinen Sinkkuelämää tallenne boxilta napaan ja nukkumaan!
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti