lauantai 16. kesäkuuta 2012

Paluu "arkeen"


 Täällä huutelee tuoreet mökkiläiset! Eli saavuttiin juuri yhden yön reissulta mökiltä :) Eilen illalla päätettiin repäistä ja lähteä mökillä käymään, meni tosin vähän myöhäseksi, oltiin mökillä 9 aikaan illalla ja lähdettiinkin jo takaisin kaupunkia kohti aamupäivällä.

Pikkureissu oli oikein mukava, lukuunottamatta pikku V:n jostain putkahtanutta (lieneekö vierastaminen) nukkumaankäymis vaikeutta. Neitiä nukutettiin pitkään ja hartaasti, ja lopulta pääsimme sytyttämään grillin ja käymään saunassa puoli kaksi yöllä.. Mitäs sitä kellon ajasta, lomalla ja keskellä ei mitään?
Kävin jopa uimassakin, jo toisen kerran tänä kesänä.

Eilen ennen mökkireissua, vietimme lomapäivää spontaanisti vain tekemällä juttuja mitkä mieleen juolahti. Alunperin meitä oli meidän perhe, sylikummi sekä kaveripariskunta ja käytiin ensin Prismasta täyttämässä vauvanruokavarastot, josta päätettiin suuntaa syömään.Vetäisimme kebab ateriat napaamme, josta lopulta erkaannuimme omille teillemme ja päätimme miehen kanssa lähteä keskustan Ankkapuistolle keinumaan. Matkalla sain idean käydä puistoilun jälkeen läheisen toriaukean iiihanassa Feenix Cafessa kahvittelemassa!


Keinuminen maistui pitkästä aikaa!Mitä siellä on?No tietenkin ankkoja! Mikä ankkalampi se muuten olisi?


Lopuksi kahvit ihanista kahvimukeista! Miehellä normaalikahvia miehekkäästä kupista, minulla Rakkauskahvia, mikä tuoksui aivan Riesen karkille, mutta maistui normaalille kahville :D Mutta ihanaa oli!

Kuva Feenixcafe.fi

On se niiin ihanan näköinen paikka! Ja terassilta kiva näkymä ympäri keskustaa.
Nauttikaa lämmöstä!

-V-

2 kommenttia:

  1. Vasta nyt ehdin vierailemaan, pitänyt sata kertaa tulla sullekin kyläilemään:) Luin kaikki väliinjääneet jutut läpi. Aivan upeat nuo kahvikupit! Välillä on kiva lähteä vaan spontaanisti reissuun. Voi että on suloinen tuo teidän pikkuinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä se mitään, mullakin on varmaan 20+ blogia missä on 20+ kirjotusta lukematta. :D Ja todellakin, tuo on niiiiin mahtava kahvila muutenkin! Harmi kun pääsee niin harvoin siitä nauttimaan :(

      Poista