tiistai 18. joulukuuta 2012

Uutta ilmettä lastenhuoneeseen


Järjestelinpä taas viikko taaksepäin meidän pikku V:n huonetta uuteen uskoon, ja vähän tyttömäisempiin väreihin :) Makkarin hyllykkö sai kyytiä ja siirtyi lastenhuoneeseen, ruskea kirjahylly myytiin pois, MAUI-penkki siirtyi tänne myös bestån tieltä ja muita pikku juttujakin vähän tullut :)Kappas, mikä se siellä. Imuri!


Neiti kääntyi heti kameraan päin kun meni vain paikalle. "Kyllä mä tiedän mitä tolla hökötyksellä tehään.."


Valokuvakehyksen löysin Kuortin ABC:llä yöllisellä reissulla, kun haettiin pikkuveljeni etelä-suomeen 22-04.30 välisenä aikana :D Mahtoivat ihmetellä kun kolmen maissa tämä neiti ostaa tulilatvan ja kehyksen..


Meillä ei ikinä vaipat pysy niissä omissa pusseissaan ja ne ei mihkään sovikaan, joten laitoin ne isoon jouluiseen pussiin :) Kyllä ne sieltäkin välillä levitellään pitkin lattioita..


Lähempää kuvaa neidin pikkujoulukuusesta, mikä on vinossa. Vinous johtuu poikki menneestä jalasta jonka äitimamma korjasi hienosti läpinäkyvällä teipillä :D
Ja miksen, MIKSEN ikinä saa kuusenpalloja nätisti asettumaan. Vaikka kuinka kauan niitä asettelisi on aina jossain kohtaa liian vähän, jossain kohtaa liian paljon, jossain kohtaa liian samassa linjassa yms.
Onhan muillakin sama ongelma, onhan?

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti