perjantai 14. joulukuuta 2012

Best for usTällainen joulukalenterivälipostaus, ja alkuhuumaan kuvia meidän pikku V:n iiihanista uusista pipoista jotka äiti hamstrasi <3  Ensimäisenä prismasta vein viimeisen kappaleen tätä ihanaa leopardikarvalakkia! Se on niin muhukea ja ylisöpö! 
Mutta sitten...


Tehtiin pyörähdys H&M:n ja minkä minä sieltä löysin voi että.. Tällaisen ihanan, miehen sanoin venäläishatun, ihanan karvalakin alennuksesta vain 3 euroa! 
ADORABLE <3

***


Sitten siihen luvattuun juttuun, minkä tosin piti tulla jo eilen, mutta koska sen kasaus ja valmiiksi laitto viivästyi tähän päivään, tulee juttu vasta nyt. Eli kuvasta jo varmaan kaikki näkee että meidän ensimäinen Be... on BESTÅ! Tästä se lähtee! Melkein yhtä ihana kuin pikku V:n karvalakit ! Vieläkun saisi ne korkeakiiltovalkoiset Toftat tuohon eteen :) Ja vaikka pari pikku beståa lisää..

***


Otin kuvan, en tiedä miksi, meidän rumasti koristellusta joulukuusesta :D Ei siinä muuten mitään, mutta kun jouluvaloissa on vihreä naru, niin se näkyy ilkeästi tuolta valkoisen seasta :( Olisihan sen saanut jotenkin nätskästi viriteltyä pitkin runkoa mutta eipä jaksanut.. Nauhan väri ei sovi mihkään yhtään, mutta heitin sen siihen tänään kun lopulta meni hermot, kun kyseinen nauha vain vaihtoi koko ajan paikkaa siivotessa :D

Loppuun kuvatusta meidän joulutähdestä, jonka viimein raaskin ostaa :D En edes halua miettiä kuinka paljon meillä on mennyt tämän viikon aikana rahaa jouluun.. 


-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti