sunnuntai 9. joulukuuta 2012

8. Luukku: Joulukakku


8. luukun juttu meni kyllä 9. päivän puolelle, mutta eipä tuo mitään haittaa. 
Tein siis pikkujouluihin kakun, jonka välissä on vaan kiireessä valitut mustikka- ja kuningatarpiltit sekä banaani. Ensimäistä kertaa sain kuorrutteen onnistumaan ilman YHTÄKÄÄN REPEÄMÄÄ!
Olikohan se tämän ansiota..:
Prismasta oli poistunut (?) Dr. Oetkerin sokerimassa ja tilalle oli tullut tällainen isompi, halvempi ja syötävän suloisempi Renshawin sokerimassa! Tyhjä pahviloota on pakko säilyttää :D <3

Lisäksi kaulintamassaa oli tullut myös vadelman makuisena pinkin värissä, mutta todella kalliina. 
Renshawilta oli tullut myös nopealla silmäyksellä ainakin pinkkiä ja mustaa sokerimassaa, mutta sekin todella kallista. Squires Kitchenistä tilaan samoja paketteja £ 1.60 hintaan. 
Oli siellä myös kahdella erilaisella värilajitelmalla marsipaanipötköpaketteja, hintaa oli jotain reilu 6 e. Plussaa prismalle!

***
Tein ensin lumihiutaleita pikeerillä, mutta kun koristelu vaiheessa niitä yritin irroittaa ne menivät ihan tuhannen pirstaleiksi... Joten tein äkkiä pikasen (virheen) suunnitelma  B:n ja piirsin MUSTALLA elintarvikekynällä lumihiutaleita, joita oli tarkoitus pursottaa valkoisella tomusokerivesitöhnällä. Mutta koska musta näkyi alta, värjäsinkin sen liilaksi.
Väriyhdistelmä, sininen ja lila, on ihan hyvä mutta hiutaleet menivät vähän mönkään kiireen ja vapaankäden sudituksen takia.. :/
Mutta kakut menevät sentään koko ajan parempaan päin!

***

Pikkujoulutunnelmia!


Tunnelman nostattaja Hermanni

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti