maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sekalaista

Juhannuskin tuli ja meni! Kauan sitä odotettiin, nyt se jo menikin. Vähän sama ilmiö joka käy joka vuosi joulun kanssa. Ainakin mulle :D 

Tässä tulee tällainen sekalainen kuvarikas(?) postaus vähän kaikesta, mutta aloitetaan meidän juhannuksesta:


Eli torstaina lähdettiin ajelemaan Padasjoelle mökille ja nappailin AUTOSTA kuvia matkalta, tämä jostain en-tiedä-yhtään-mistä maaseutuajelutieltä.Mutta kaunista on! Harmitti niin kun kamera oli koko ajan valmiina ettei tarvitse kuin räpsästä, niin tuli kaaaauhea kasa lampaita juoksentelemassa niityllä, olin juuri painamassa *räps* kun kamera hetken koskemattomana meni valmiustilaan..!! Kirosin tyhmiä lampaita vielä tunninkin päästä :DTämä kuva oli tarkoitukseton. Tai tavallaan. Ajelimme Lammin kirkon ohitse ja päätin napata kuvan, ja kamera räpsähtikin juuri osuvalla hetkellä!

Juhannusaatto oli kyllä mukava, vaikkei kauaa aikaa mökillä vietettykkään, mutta sen verran hyvässä porukassa ja ilmapiirissa että mahtavaa oli :) Pihalla oli suuuri uimallas jossa pienemmät polskuttivat KOKO päivän, minä kun kävin sormella kokeilemassa vettä niin meinasin saada hypotermian jo siitä. Mutta arvatkaas mitä? Pari tuntia myöhemmin minä, pikku V:n sylikummi ja lapsoset molskittiin siellä iäisyys.. 
Pikku V ja kuukauden kaksi vanhempi "isoserkkunsa" pääsivät polskimaan lämpöseen veteen isoon ammeeseen, ja uintien jälkeen saunan ja tyttöjen keskeisen syvällisen lätinän kautta jatkamaan aattoa!

Ehdittiin siinä syödä, pelailla lentopalloa ja leikittiin myös piilosta isompienkin kesken :D
Sylikumpan kanssa lähdin katsomaan ekaa kertaa miltä järvenranta näyttää kesällä. No, eihän me edes sinne asti päästy sillä hyttysiä oli niin paljon että oli pakko kääntyä JUOSTEN takaisin. Tämä onkin jo sitten illalta kun lähdettiin kymmenen jälkeen ajelemaan takaisin tänne päin maailmaa! Jokea en pysty nimeämään, yritin appisuvultakin kysellä nimeä, mutta kukapa sen juuri tietoa tarvittaessa muistaisi.Matkalla pysähdyttiin Tuuloksen ABC:llä, luullen että ihan kauppakauppa on auki, pientä matkanaposteltavaa varten, muttei ollutkaan. Joten ostin kahvilan puolelta pienen limun ja pienen sipsipussin, pultin niistä melkein 7 euroa!

***Ja muihin aiheisiin, Kakku Helmen Juhlakakut kirja saapui vimein! Ja se on plärätty ja hipelöity monen kertaan jo läpi. Lisäksi tein löydön FB:n kirppisryhmistä ja ostin kakunkoristemuotteja kolmepakettia; ruusunlehdet, kukat ja perhoset. 
Lisäksi eilen illalla tilasin semmoisen pienoisen paketin Ullanunelmasta itselleni syntymäpäivä lahjaksi, siitä lisää sen saapuessa ;)


Loppukevennykseksi meidän tämän aamun  (+aamupäivän, keskipäivän, päivän, iltapäivän, alkuillan, illan, keskiyön, yön, aamuyön) olohuone-look, kyllä tämä on silmiä hivelevän tyylikästä sisustusmakua.

-V-

ps. ai niin, se sisustushaastekin on kesken..
1 kommentti: