keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

the big zero

Delightfully Pink

Hyvää syntympäivää minä!
Synttärit eivät kyllä ole vielä, niihin saa porskuttaa vielä pari viikkoa, mutta aina voi haaveilla ja suunnitella kaikkea etukäteen! :D
Normaalisti en pidä synttäreitä, mutta tällä kertaa on pakko kun viimein täytän pyöreitä! Ja taas tulee hyvä tilaisuus päästä vähän hiomaan kakunteko-taitoja ja onkin tullut katseltua pitkin nettiä kaikkea kivaa.
Tänään mietiskelin että tarviik osen nyt olla välttämättä täytekakku? Sitten muistelin etten ole koskaan maistanut juustokakkua ja haluaisin, joten surffailin vähän Kinuskikissan blogissa ja katselin juustokakkuja. 
Blogi oli täynnä mitä hienompia kakkuja ja taideteoksia, mutta yksi erityisesti "pisti silmään" ja oli niin must have:

Kuva Kinuskikissa

Koristelu oli niin.. niin.. MAHTAVA! että pakko päästä kokeilemaan! En aio niin keskellä kesää, kun kakunteko ajankohta on niin tehdä ihan glögikakkua vaan kaivella jonkun toisen täyteohjeen, mutta koristeet tällalailla :) Saas nähdä mitä tulee..
Ja TÄSSÄ linkki kakkuun :)

Tämäkin oli tällainen turhispostaus, mutta sormet syyhysi kirjoittaa :) Alunperin piti tulla jutskailemaan tän päivän touhuja mutta sain inspiksen IMAGE Black & White blogista tehdä alustavan synttäripostauksen :D Niin joo, alku muffarikuva meinaa sitä, että myös jotain söpiksiä kuppikakkuja olisi tarkoitus väsäillä :)

Tänään siis aamu meni vaan löhötessä kotosalla boksin tallenteita katsoen pikku V:n kanssa, sitten pistettiinkin rullikset jalkaan ja lähdettiin siskolla käymään katsomassa 6 viikkoista lapinkoiran pentua!
(joka tosin nähtiin jo eilen mutta ei ihanuudesta kauaa jaksa olla erossa !) Siellä sitten paistateltiin koko konkkaronkka hetken näkyvää aurinkoa pihalla, joka kyllä porottikin lämpöisesti! Mutta ei sitä kauaa kestänyt :/ Siitä vain kotiin, ja nyt onkin istuskellut lähemmäs tunnin tietokoneella! :)

En muista kerroinko viime postauksessa mitään suunnitelmistani vaihtaa huoneita? Eli että makkarien omistajat vaihtaa huoneita. Eilen sen sitten teinkin ja että sitä roudaamista. Homma on vieläin vähän kesken mutta, kyllä se siitä :) Täällä on muutenkin kuin hävityksen kauhistus mutta onneksi mies lupasi siivota!

Näihin fiiliksiin,
-V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti