perjantai 22. kesäkuuta 2012

Keltainen paiste!

Hei pienen blogitauon jälkeen! Tulin tekemään tällaisen pikaisen juhannusaaton postauksen kuulumisien kera.

Meillä ei oikeastaan ole ollut mitään kiirettä, eli ajanpuutteesta ei hiljaisuus johdu, vaan oikeastaan siitä ettei ole ollut mitään kovin erityistä postailtavaa. Mutta kerronpa kumminkin kuulumisia :)

Eilen päätin extempore lähteä miehen matkaan hakemaan pikkuveljeäni juhannuksenviettoon toiselta puolelta suomea ja laitoin Pikku V:n hoitoon. Viiden aikaan iltapäivällä lähdettiin posottamaan kohti Mikkeliä. Matka meni hyvin, mutta yleensä noin 4 tunnin matka venähti 7 tunniksi, nimittäin menomatkalla ajeltiin lähes tunnin verran alle kahtakymppiä, MOOTTORITIELLÄ.
No, oli silti ihan kivaa että matka venähti, kunnon "roadtripistä" onkin aikaa :)

Tänään lähdetään kohta puoliin ajelemaan appipuolen mökkiä kohti ja tullaan illalla takaisin kotiin, sen jälkeen eletäänkin vain hetkessä ja juhannussuunnitelmat ovat ihan auki.

Ja pakko hehkuttaa (tai no tähän väliin nauraa, pikku V tutkiskeli äskettäin tietokonetta, jonka jälkeen kaivoin X-kirjaimen pikku ikenien välistä..) meidän vauva osaa RYÖMIÄ! Kauan sitä odotettiinkin, ja jo ensimäisen vuorokauden jälkeen meinasin repiä hikuset päästä :D
Äsken neiti alkoi yhtäkkiä viilettä aivan hirmu vauhtia, näki nimittäin ennen meitä jonkin HYI pienen koppiksen lattialla jota yritti pyydystää.

Wikipedia

Joten 
AIVAN MAHTAVAA JUHANNUSTA KAIKILLE!
huomatkaa, että aurinko paistaa, oho!

-V-

2 kommenttia:

 1. Oikke poikke ihanaa Jussia teitille :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne, vaikka se nyt kerkesi jo ohi hurahtamaankin, meni vaan hetki ennen kuin pääsin vastailemaan! :)

   Sanotaan sitten vaikka että hyvää "kesää" !

   Poista