keskiviikko 6. kesäkuuta 2012Noniin, päästään katsomaan "uutta" lastenhuonetta! Eli siis, makkarit vaihtuivat päikseen.
Kun muutimme, mies oli jo kantamassa tavaroita tähän huoneeseen mikä pikku V:llä nyt on, ja sanoin että ei missään nimessä, olen jo suunnitellut kaiken toiseen huoneeseen! Ja mies tietenkin juuri tähän huoneeseen.. Kovan vänkäyksen jälkeen sain tahtoni läpi. Nyt tuli kuitenkin äksy kun lastenhuone näytti koko ajan niin keskeneräiseltä ja hassulta että huoneet lähti vaihtoon, ja tässä lopputulosta:Ylhäällä olikin jo kuva minne siirsin seinällä olleen tarran, onneksi oli siirrettävä!
Sitten siirsin eteisessä olleen pikkulipaston kirjahyllyn viereen, kun huomasin niiden olevan samaa sarjaa. Matto ei vieläkään oikein sovellu, mutta kaikki aikanaan. Huomenna haen Facebook kirppikseltä bongattuja juttuja pikku V:lle :) Nimittäin tättärää Nalle Puh katto- ja seinälampun sekä nallepuh tauluja. Alkaa olla jo aika puhihuone. Seinällä on valmiiksi puupyykkipojilla nallepuh kuvia, nallepuh juliste, nallepuhverhot ja kiikkutuolilla ja nurkan puoliksi näkyvällä tuolilla istuu Nalle Puh ja Tikru.

Makkarista en ottanut vielä kuvia, säästetään se toiseen postaukseen! :)
Ja lisäksi haen myös huomenna bongaamani kaksi kynttilänjalkaa. VIIMEIN ikiomat kynttilänjalat! Niitä olen halajannut vaikka kuinka pitkään ja viimein ne saan! Pääsee pari joulua vanhat kruunukynttilät!

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti