torstai 4. huhtikuuta 2013

Turhaantuneisuus


Hei hei, ja hyvät myöhäiset pääsiäistoivotukset! Miten meni pääsiäinen? Meillä se meni kotona ollessa, tivolissa ja kahvitellessa lähipiirissä. Sekin oli ja meni, sen lyhyyden takia en siihen koskaan mitään sisustakaan, henkkoht nimittäin pääsiäiskoristeet, eli tiput, munat, ruohot, sulat, vitsat yms. ei vaan sovi mun silmään. Ei ei ei..

Mutta, itse aiheeseen. Minua on pitkään sapettanut meidän keittiö mikä ei oikeen löydä minkäänlaista tyyliä, on keskenään modernia ja vanhaa ja romanttista ja ja kaikkea, ja se ei vaan mätsää. Suurin surku keittiössä on meidän ruskeat kaapit, joista olen varmasti ennenkin touhottanut. Kun ne vaan olisivat valkoiset niin meidän keittiö olisi iiiki ihana! Ja kun vielä löytäisin jonkun kivan maton joskus..
Tästä sekasorrosta sain idean ja hain vähän inspiraatiota googlettamalla kivoja keittiöitä joista sainkin sitten hyllyjen järjestykseen yms. vinkkejä ja tosiaan, muutos tapahtui vain avohyllyllä, koristeissa ja kaappien sisällä.


Muumimukit poistuivat, ylhäälle tuli leipäkori ja kahvipurkki-kirppislöytö, toiselle hyllylle jostain ihmeen kumman syystä siihen täysin sopimaton siluettiukko, kermakko jossa on suolaa :D pari kulhoa ja aterimet. 
Alimpaan hyllyyn tuli sitten nuo ihanat pastalautaseni ja Heirolin ihanat aaltokupit :)


Ja oih, katsokaa, edistyn! Rairuohot ovat säilyneet jo yli viikon hengissä! (Oikeasti laitoin nämä kasvamaan enkä ole kertaakaan kastellut niitä sen jälkeen vaan mies..)


Omasta päästä sain ajatuksen hyödyntää tätä kannua jonka siskoltani sain. Tässä se on samalla kaunis mutta myös käytännöllinen :)

Tuli kaikkea muutakin kivaa muutosta, mutta kamerasta loppuivat patterit.. *_*
joten lisää tulossa kunhan kauppasta muistaa AAt ottaa mukaan :)

-V-1 kommentti:

  1. No niin! Pikkuinenkin järjestely piristää :) Ite järjestelen kans joskus ja suurin ongelma keittiössä on verhot..vaihdan niitä ja palaan aina niihin yksinkertaisiin valkoisiin...

    VastaaPoista