torstai 18. huhtikuuta 2013

Pastel Swirl

Tuntuu nykyään että jokainen postauskeni alkaa pahoittelulla pitkästä postausvälistä :D Tällä kertaa syynä on se että kyllästyin vaan niin meidän tietokoneeseen missä ei toimi A ja S kirjaimet ja irtonäppäimistökin liitelee ties missä, joten päätin pitää taukoa niin kauan kun saan itseäni niskasta kiinni kirjoittamaan On-Screen näppäimistön avulla. Mutta eipä sitten tarvinnutkaan, sillä ihana ystäväni J lahjoitti meille tänään tarpeettomaksi jäneen läppärinsä :) Toiselta ystävältäni sain lisäksi kaksi hänelle turhaa LACK hyllyä, tosin koivunväristä haaveilemieni valkoisten tilalle mutta ihania silti, kiitos molemmille!

Ja Lack hyllyistä puheen ollen, että mua osaa kismittää! Yhtenä iltana noin kello 11 seikkailin torissa ja löysin paikkakunnaltani valkoisen käyttämättömän lackin hintaan 2 e! Kello oli sitten niin paljon etten enää kehannut ottaa yhteyttä vaan jätin sen huomiseen. Noh, enhän sitä tietenkään enää muistanut ja sinne se sitten jäi ja oli mennytkin kun lopulta sen muistin.. :(

***
Kohta rakas pikkuveljeni täyttää huimat  18 vuotta viimeinkin! Olenkin odottanut sitä pitkän aikaa ja yrittänyt saada inspistä monta kuukautta että millaisen kakun tänä vuonna kyhään kun on jo taidot vähän parantuneet 2012 vuoden tästä kakusta :D 
Hainkin muuten yhteishaun alkaessa kolmeen eri paikkaan leipuri-kondiittorin perustutkintoon, mutta ykkösenä tähtäimessäni oli päästä Stadin Aikuiskouluun opiskelemaan ja odotankin innolla ensiviikkoa jolloin luultavasti tulee (jos tulee) kutsu 3.5 pidettävään pääsykokeeseen! Iiiik!

Takaisin synttärikakkuun, kaivelin miljoonia kuvia ja tallensin inspisotoksiakin koneelle mutta sitten viimein se vaan loksahti kun näin Sweetapolitan sivuilla ihanan, yksinkertaisen oloisen mutta silti näyttävän kakun!
Ajattelin samaa kakkua käyttää myös pääsykokeessa jos siellä on sellainen osio missä täytyy luoda jokin taidonnäyte :D Ja kakkuhan on tämä:

Kuva Sweetapolita

Ihana liukuvärikakku! Ajattelin tosin tehdä värit alhaalta ylöspäin liilasta sinisen kautta mintunvihreään johon päälle tulee hennonsinisiä marsipaaniruusuja :) Täytteeksi aion tehä saman valkuais-kerma-suklaamössön kuin Angry Birds kakkuun. 

Makeisiin tunnelmiin jätän teidät!
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti