torstai 23. elokuuta 2012

Swan In The Ocean


 Venähti hieman tämä uuden järkän päivittely, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Kuvia ei hirveästi ole, ei kyllä muutostakaan enempää kuin kuvassa. 
Tältä siis näyttää uudistunut nurkkaus:


Tv-taso siis "halkaistiin" ja siihen sijoitettiin meidän toinen telkkari, joten meilla on olkkarissa kaksi televisiota. Toinen, tämä pienempi, on tavallaan peli- ja elokuvatelevisio, johon on kytketty PS3nen, toiseen telkkariin on kytketty digiboxi. Ihan kivan näköistä, ja mukava järjestely, nyt voi katsoa omia ohjelmia samaan aikaan kun pikku V katselee Hoplaansa :D 
Kuvassa näkyy myös kolme neljästä iiisosta sohvatyynystä, jotka mies sai työpaikaltaan, kun ei niitä kukaan muu huolinut. En vielä ole keksinyt niille parempaa käyttötarkoitusta, ne ovat vain kasassa tuossa nurkassa, niitä käytellään isomman porukan kanssa lattialla istumiseen sun muuhun.

Mekin ollaan viimein jonkin verran reissattu taas näin loppukesästä, kerättiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin Savoon äitini luokse yöksi. Lähdimme jo perjantai aamuyöllä 4 maissa ajelemaan, perillä oltiin 8 maissa, vietettiin päivä ja yö maalla, ja sunnuntai iltapäivällä lähdettiin ajamaan takaisin kotiin.


Mammalan tiikerityttö vauhdissa

Maanantaina nukuttiin myöhään, kun miehelläkin oli vapaata, käväisin salilla (joka on muuten uusi harrastukseni, pyrin käymään pari kolme kertaa viikossa) ja sen jälkeen pakattiin taas, jätettiin pikku V kummitädin hoivaan ja porskutettiin kohti Turun Satamaa, josta lähdettiin risteilylle viettämään vuosipäiväämme 
Silja Europalla!
Kuvia ei tullut paljoa otettua, (tai no tuli, onnistuneita noin 1 % loput 99 % on turhia kuvia, kuten hyttikäytävästä, Jokeripokerin näytöstä, jomman kumman kengistä, sekaisesta hytistä yms.)
Maarianhaminasta oli pakko räpsiä kuvia, se on vaan niin kaunis kaupunki! Mainitsinkin miehelle että mitä jos muutetaan tänne, idea ei ollut kovin tervetullut :D
Kyllä sieltä lähti ostoksiakin mukaan, pikku V:lle ostettiin tuttipaketti, paitulitunika, pipo ja taikamuki, joista mistään ei ole kuvaa, sillä kaikki on käytössä ja hujan hajan ties missä :D Mutta suloisia ne oli !
Muutenkin osteltiin oikeastaan vaan karkkia, sipsiä, limupäkkejä ja tietenkin salamitikkuja. Kuvauksen arvoisia olivat tämä Joutsenprinsessa elokuva, mitä olen metsästänyt PIIITKÄN aikaa DVD:nä! Muutama vuosi sitten bongasin sen sittarista 3 eurolla, mutta en tajua miksi ihmeessä en ostanut sitä? Mutta nytkun se tuli eteen, olihan se pakko napata mukaan! Ja Oldtimers-salmiakit sekä Telephone-toffee boxit lähti mukaan suurinosin ulkonäköjensä takia.. :)

Mutta, kello alkaa olla jo todella paljon (yli 5 yöllä..) taidan lähteä ottamaan pikku "yökkärit" ennen lapsosen ylösnousemista :)

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti