tiistai 28. elokuuta 2012

Lumottu


Heippa taasen! 
Kyllä se syksy vaan tulla porskuttaa.. Ulkona oli jo ihan vilukylmä! Kohta saa ruveta kaivamaan jo laskettelutakkia kaapista :S Ei nyt ehkä vielä! Mutta kyllä se kesä vaan nyt oli ja meni.. Niin missä vaiheessa?

Mitä meille kuuluu. Mitähän meille kuuluu? Ei mitään erityistä, ei ole tapahtunut mitään. Ollaan vain oltu kotona, mies töissä, nähdään ja tehdään ruokaa, ja molemmat lähtee yleensä omille teillensä hetkeksi ja illat ollaan taas yhdessä. 

*
Aloituskuvana on chilipuska, jonka löysin kirppikseltä hintaan 2 euroa! Kuva oli niin onnistunut, yksi parhaista mitä olen kamerallani saanut aikaseksi, joten se pääsi tietty ensimäiseksi lievittämään seuraavien kuvien laatua, jotka kertovat VIIMEIN saapuneesta H&M:n paketista jonka juuri äsken raahasin ovesta sisään :)
Samalla päästään vähän näkemään mitä olen remannut vessassa. Irrotin siis kaapista toisen oven, jotta saan pitkään himoitsemani avohyllyn johon sitten lätkin kaikkea kivaa. Ylähylly jäi harmi vaan kuvasta pois :/ Siellä koristaa kasa pyyhkeitä ja kaksi löytötexistä ostamaani lasipurkkia kansineen, toisessa vanupuikkoja, toisessa piilareisas. Löydätkö ostoksen kuvasta?

Altaan reunalla olevasta saippuapumppupullosta en edes tajunut ottaa kuvaa! Noo, seuraavaan postaukseen sitten ;) Lisäksihän tilasin aivan ihanan pussilakana setin, siitä jätin tahallaan kuvan ottamatta, kuvailen sitä työssään sitten kun jaksan vaihtaa lakanat ja keksiä jotain kivaa toiseen peittoon sen pariksi kunnes raaskin tilata toisen. (+ 4 pientä "muovikoria" jätin kuvaamatta, ne on vielä paketissaan, en keksinyt vielä mitään fiksua käyttötarkoitusta, ehdotuksia?)

***


Loppuun kuvia siitä, miten sijoitin meidän toisen valkoisen LACKin. Tulin nimittäin siihen tulokseen että kaksi niitä meidän alunperin tosi ison oloisessa olkkarissa on liikaa, kun yksikin on vähän tiellä ja joutui sohvan viereen häpeämään kun näyttää niin täydeltä ja sekaiselta jos se on ssohvapöydän "perinteisellä paikalla".
Joten LACK pääsi pikku V:n huoneeseen odottamaan käyttöään :)


Pikku V on saamassa ihan oikeankin pöytä+4 tuolia mini-ihmisille, kunhan se saadaan joskus tänne tuotua :D Sitten pitää keksiä taas uusi paikka pöydälle.. Mutta näillä tähän asti!

Syksyistä mieltä
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti