sunnuntai 6. toukokuuta 2012

New Newwave


Tulipahan harmaa päivä, vaikka aamulla näyttikin niin aurinkoiselta. Onneksi en lähtenytkään pikku V:n kanssa mukaan mummolaan istuttamaan perunoita, vaan annoin miehen hoidella sen yksin appiukon kanssa. :) Miehen palattua sen sijaan keskityttiin voimamme shoppailuun! Tosin pienempi naikkonen nukahti ensimäisen kaupan jälkeen.. Käytiin siis katsastamassa tarjoustalo ja Citymarket. Yllä oleva liitumagneetti taulu oli todellinen LÖYTÖ! Alkuperäinen hinta hiposi melkein kolmeakymmentä euroa, mutta jostain syystä tauluja sai eurolla! Joten pakkohan se oli napata mukaan! Mukana tauluun tuli kolme kahvikuppimagneettia ja Coffee/Caffee? teksti. 

Tarjoustalosta löysin jotain aivan suloista! Pikkuisia keraamisia uunivuokia ja minipadan! Kaikilla hintaa alle 3 e. Lisäksi, vilkaistessani astiaosastolle bongasin wannabe new wave astioita 3 euron kappale hintaan, ja pakkohan ne oli ottaa mukaan! Kuten joskus sanoin, ei sen pakko ole olla aitoa, mutta sen näköistä :)


Mansikkahillo-ohjeinen keittiöpyyhe tuli myös otettua, vaikken koskaan ole tehnytkään/tuskin tulen tekemään kyseistä herkkua, mutta se oli kivemman näköinen kuin toinen vaihtoehto, uuniomenat.


Ja tietenkin pakolliset namiherkut, jota on aina pakko tarjoustalossa käydessä napata... :)


En ole ennen tehnyt ruokapostausta, ja koska tein ensimäistä kertaa itsekin tätä kyseistä ruokaa, päätin jakaa sen teidän kanssa. Sain kyseisen ohjeen siskoltani viime keskiviikkona kun olin kylässä :)


1 pkt jauhelihaa / muuta haluamaasi lihaa
1/2 prk esim. Dolmiota tai normaalia tomaattimurskaa
2 dl ruokakermaa
3/4 paketillista haluamaasi koskenlaskijaa, meillä valkosipuli-yrtti
vettä/maitoa kerman lisäksi oman maun mukaan löystämään kastiketta.

Ja tietenkin haluamaasi lisäkettä, meillä syötiin Penne-pastaa :) Eli siis paistetaan jauhelihat ja lätkitään ainekset vain sekaisin ja annetaan polpottaa hetkinen! Yksinkertaista :D Lisäksi tein vain perus tomaatti-kurkku-jäävuorisalaatti-fetajuusto salaatin.


Ja sitten vain otetaan haluama määrä mahtavaa ruokaa niin että napa ratkeaa ja aletaan herkutella! Ja nautitaan uudesta lautasesta :)

Mahan laskettua voi nauttia jälkkärikahvista, minun tapauksessani DeCasan vaniljapikakahvista kuuman maidon ja sokerin kera!


Mitä huomenna syötäisiin?
-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti