lauantai 14. heinäkuuta 2012

Jumitusta

Ompa nyt pitkän aikaa ollut blogi jotenkin jumissa. Ei ole oikeastaan ollut mitään hirveän kauhean tärkeää postausaihetta, viime aiheetkin on ollut oikeastaan pelkkiä turhiksia. Mutta äskön päätin ottaa jotain kuvia että saan jotain sisältöä, ja onhan minulla jotain kerrottavaakin..


Sain nimittäin uuden kameran syntymäpäivälahjaksi! Samsungin S1070:n mieheltä ja vielä ihanassa värissä, pitihän sitä heti testailla ja tähän mennessä paras tarkka kuva on tämä:


Oltiin ystävän luona kahvilla, istuskeltiin etupihan portailla, josta bongasin maasta kynsifiman sitruunakuosissa!


Kotona huomasin miten liloista petunioista alkaa väri paeta ja siitä piti ottaa kuva. Alunperin ne siis olivat melkein kokonaan liiloja pienellä valkoisella reunalla, nyt valkoinen lisääntyy koko ajan, onko mahdollista että  käy niin että kohta värit ovat toisinpäin? :D


Sitten kuvatuksia, tässä arvontavoitto, jonka voitin Bikken Pilttuusta! Se sai paikkansa keittiön oven yläpuolelta.


Kirppikseltä tein lyödön hintaan 1,50 e nimittäin tämä suloinen taulu pikku V:lle. Se nyt lepäilee lipaston päällä, kun vähän etsii paikkaansa (odottaa että joku saa ruuvia seinään)


Lisäksi tämmöinen sekasortokeittiö kuva tältä aamulta, keittiökuvia kun taitaa aika köyhästi olla. Livenä se ei näytä noin sekaiselta, mutta nyt kuvassa huomaan miten siellä on ihan liikaa tavaraa.. :D

Loppuun vielä kuva ihanasta syntymäpäivälahjastani jonka sain pikku V:n sylikummilta :) Aivan ihana! Lisäksi sain kaikkea kakkujuttuja kuten erilaisia vuokia, elintarvikevärejä ja sensemmoista.Nähdään taas, toivottavasti piakkion :)

-V-

1 kommentti:

  1. Aikas karkinvärinen kamera ;)) sillä saatkin " herkullisia" kuvia! Mulla petunit kuoli pystyyn kun luulin niiden olevan vesisateen ulottuvissa.. Eipäs ollu nii kuivu pystyyn! Sellainen hortonoomi täällä ))

    VastaaPoista