sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Negatiivinen maailmaKUVA PLÄJÄYS!
 En ole koskaan välittänyt kameroiden negatiivius-ominaisuudesta, ne on aina vaan näyttäneet todella tyhmältä. Tänään sitten leikkiessäni uuden kameran ominaisuuksilla ja katselin negatiivi-kuvalla paikkoja vähän tarkemmin, jotkut asiat näyttikin aika hienoilta :D

Esimerkiksi pikku V:n huone näytti heti paljon mielenkiintoisemmalta halogeenin-nalle-puh-verhoineen ja hohtavine vaatekaappeineen. (Katsokaa miten SIISTI vaatekaappi, on se parempi kuin ennen, sain meinaan viimein hankitua koreja joihin lajitella eri vaatteet)"Kranssikin oli kivan näköinen, ja varjot saa kuvaan vähän lisä potkua, pitääpä ruveta kuvailemaan useammin negalla :D Miksei maailma voisi olla negatiivinen?Yksi negatiivinen juttu negatiivisessa maailmassa, suodatin sai nimittäin mustikkapiirakan näyttämään hyvinkin homeiselta ja syömäkelvottomalta.


Tuliko painovirhe? Tämä on tähän mennessä lempparikuvani näistä uusistä löydöksistä. 


Käsikorukuva piti ottaa ranteen tältä puolelta, sillä "livenä" melkeinpä näkymättömät käsikarvat muuttuivat käänteisväreillä jäätäviksi mustiksi lonkeroiksi. 


Kuvatusta autosta napattuna matkalla käymään mökillä.


Isomummolan pihalta otettua keinua, ihan kuin jostain unesta :D
Ja tulomatkalla otettua kuvaa auton sivupeilistä :) (ihan vaan jossette sattuneet tunnistamaan)


Ja loppuun kuva pastalautasista jotka sain tädiltäni jota en ole 3 vuoteen nähnyt! Ihanat!

Näihin tunnelmiin

-V-

4 kommenttia:

 1. Olipas hauska postaus! Tuo auton sivupeilikuva on ihan kuin jostain pelistä:) Mulla on taas jäänyt monta postausta väliin, nuo kakut oli ihan mielettömän upeita! Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä välitä, mullakin on miljoonista blogeista miljoona postausta lukematta ja apua en tiiä koska ehdin ne lukaista! Kakuista olen itsekin aika ylpeä, mutta pursottamisessa on vielä opettelun varaa :)

   Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Joskus on hauskaa leikitellä kameran ominaisuuksilla :)

  Olen aka kertaa blogissasi, kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Odotan vaan että saisi jonkun kunnon kunnon kameran ja vaikka muokkausohjelman, ja jonkunlaisen nipsahduksen päähän jotta osaisi vielä käyttää että saisi kaiken irti :D

   Ja anteeksi että vastaaminen vähän kesti :)
   Ja tervetuloa!

   Poista