keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tuleekohan se kevät sittenkin?

Oi että mikä sää oli aamusta ulkona! En tiedä miten muualla päin suomessa, mutta aamulla aurnko paistoi niin makeasti makkariinkin, että oli pakko nousta, ulkonakin tarkeni seisoskelle auringon paisteessa ! Nyt aurinko meni jo pilveen mutta hyvä saa jatkuu edelleen, kyllä se kevät tulee ;)
Haaste jatkuu.. tällä kertaa samalla postauksessa kaksi aihetta, kun eilen jäi aihe laittamatta! Aihena ovat siis rakkain esine ja jotain mustavalkoista. Ja aloitetaan rakkaimmasta esineestä:

Huomatkaa kännykkäkamera laatu!

Rakkain esineeni on pikku prinsessan kastevesirasia. Syytä en osaa kertoa, se on vain jäänyt jotenkin todella arvokkaaksi ja rakkaaksi, mistä en luopuisi mistään hinnasta ja onhan sillä tietysti paljon merkitystäkin elämässä. :) Jaa sitten jotain mustavalkoista;

Tämäkin liittyy ylläri ylläri lapsoseen, mutta oli ainoa itseasiassa kokonaan mustavalkoinen asia kotonamme ja sellainen joka tällä hetkellä oli edes jotenkin kuvauksellinen. Kyseessä siis valokuvakehys, jossa on prinsessamme ultraäänikuvia. Niitä oli kolme, mutta kolmas pääsi muutama kuukausi sitten Vauvakirjan väliin, joten sillä paikalla alkuperäinen kuva. Kehys on ostettu joskus syksyllä Kärkkäiseltä, hintaa taisi olla 9,95?

Toivotan kaikille hyvää kevään (?) alkua ja pian saapuvaa pääsiäistä!

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti